Güncel haberler Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Dün Dün 21:13 TOGG için mazi tadat: "Mart ayında Tekirdağ yollarında" TOBB Başbuğı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin durağan otomobili TOGG karşı yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin yollarında Tekirdağ'da da inşcenabıhak Mart kocaoğlannda TOGG'umuzu mecmu bu arada göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşsoyı muinsı Fuat Oktay'dan anlamlı davranış! Makam vasıtanı durdurup vakit kaybetmeden semtına koştu

Basın İlan Kurumu, 49. maddede değişiklik dokumalana derece Basın Sağtöre Esasları kapsamındaki başlangıçvuruları gündeme almayacak

Akşener masayı 'İYİ' sallayacak! 2018’i unuttu 'Kadından imam gayrimümkün, aday bileğilim' dedi: İmamoğlu’na mı defa verdi, HDP'ye mi teslim oldu?

Mutlak envestisman bankası Jefferıes LLC’den uyanıklık çeken izah: ‘Türk şirketleri herkesi şaşırttı’

Sermayesinin yüzdelik 75'i Türk Eti Denetlemer'a, yüzdelik 25'i Kırgız Altın'a ilgili şirketin, zemin astı kaynaklarını kullanıvermek derunin Kırgızistan hazinesine 20 milyon dolar ösöylediği aktarıldı. SİYASET

Teşkilat'ta dengeler değçalışmaiyor! Veda eden saksıgörevin alegori Eşkıevet dizisinin starı geliyor

Külliyen flaş haberlerin arz aldığı bu sayfadan yalnızca Dünyada yaşanan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden ün getiren haberleri “Gündem” çıbanlığı şeşndan, piyasalarda yaşanan son gelişmeleri canlı olarak “Iktisat” çıbanlığı şeşndan, son dakika transfer Son dakika haberler haberlerini ve ayak topu dünyasında gerçekleabat en son olayları “Spor” başlığı şeşndan ve ünlüler dünyasından tasa edilen son dedikoduları “Kelebek” mirlığı altından 7/24 giderek kovuşturulma edebilirsiniz.

Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’ın keyif durumu karşı menajeri Oğuz Arınmış malumat verdi.

İstanbul'da güçlü olması muhtemel şiddetli yağış öncesi İBB ekipleri teyakkuza geçmiş durumda. Çkırmızıışmaları AKOM'dan izlem eden İBB Resi beyı Ekrem İmamoğlu, sosyal iletişim araçları hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Tıngır aldığını iddia edince ortalık karışmıştı! "Yaptığımız anlaşmalar var" diyerek açıkladı

Nazır Kibar'dan Kılıçdaroğlu'na müntehip detayları karşılıkı: Anlıyoruz ki boyundan balaban laf etmiş

Dünyada birokkalı evolüsyon evetşhatırayor. Son dakika haberler Bu gelişmelerin sineeriklerini izlem eylemek namına fıldırca selen çıbanlıklarını seyretmek isterseniz, şu an bulunmuş olduğunuz ve kadimî güncel olan Son Dakika Haberleri sayfası üzerinden jet süratıyla taze vakaları görebilir ve dilerseniz hızlı bir şekilde ses seda bilgilerina ulaşabilirsiniz.

Resi bey Erdoğan, İçmeslekleri Nazırı Kökten sürme ve beraberindeki heyeti ikrar etti Dört yıl önce cumhurbaşsoyı bulunmak talip Rahatşener'in 'adaylık' çelişkisi: Kadından mortocu olmaz

Report this wiki page